Spor Kulübü Nasıl Kurulur |.

Spor derneği ya da spor kulübü kurmak istiyorsanız, 5253 sayılı dernekler kanununa tabi olarak, en az 7 kişi ile dernek.

Dernek Kurmak

Dernek Nasıl Kurulur | Dernek.

Dernek kurmak istiyorum diyen sivil toplum gönüllülerinin, en az 7 kişi ile bir araya gelip, dernek kuruluş bildirim formunu doldurmaları.

Dernek Cezaları 2021

Dernek Cezaları | Güncel Adli.

Dernek kurma ve daha önceden kurulmuş olan bir derneğe üye olmak gibi durumlar, medeni kanun dahilinde ve kapsamında her vatandaşın.

Dernek Tüzüğü Nasıl Hazırlanır

Dernek Tüzüğü Nasıl Hazırlanır |.

Dernek kuruluş işlemleri için, kuruluş bildirim formu doldurmak ve hazırlamış olduğunuz dernek tüzüğünü İl Sivil Toplum Müdürlüğüne teslime etmeniz yeterlidir..

Dernek İktisadi İşletmesi Nasıl Kurulur

İktisadi İşletme Nasıl Kurulur |.

Tüzüklerinde yer alan amaçlarını gerçekleştirmek üzere dernekler gelir elde etmek durumundadır. Gelir elde etmek için birçok dernek iktisadi işletme kurar..

Dernek Defterleri Nasıl Tutulur

Dernek Defterleri Nasıl Tutulur |.

Dernek kuruluşu yapmak, sadece kuruluş bildirimini il sivil toplum müdürlüğüne vermek ile tüzük hazırlamaktan ibaret değil. Tutulması zorunlu veya ihtiyari.

Dernek Beyannamesi Nasıl Verilir |.

Bir derneğin yıl içerisindeki gelir ve giderlerini hesaplamak için yaptığı bütün faaliyetlerin mali disiplin beyan edilerek dernekler müdürlüğüne bildirilmesi işlemine.

Dernek İç Denetim Raporu

Dernek İç Denetim Raporu Nasıl.

Sivil toplum kuruluşlarında şeffaflık ve hesap verilebilirliği artırmak için, 5252 sayılı Kanun gereği derneklere İç denetim uygulanması zorunlu hale getirilmiştir. Genel.